Accountancy

Onze kernactiviteit is het verzorgen van uw jaarrekening en tussentijdse cijfers met een gedegen analyse en advisering.  Deze cijfers gebruiken we als basis om u te adviseren over beslissingen die u in uw onderneming moet nemen. Bovendien zijn ze een goed uitgangspunt bij het in kaart brengen van financiële risico’s en bij het zoeken naar verbeterpunten in het bedrijfsproces.

In onze adviezen tellen niet alleen de cijfers. We vinden het belangrijk ook uw stijl van ondernemen en de belangen van de mens achter de ondernemer niet uit het oog te verliezen.

Ons dienstaanbod op het gebied van accountancy bestaat uit het samenstellen en controleren van jaarrekeningen en financiële overzichten.

Cijfers zijn de basis voor de beslissingen die u in uw onderneming neemt. Uw financiële administratie is immers de spil van uw bedrijf. Daarom moeten die cijfers accuraat zijn. U kunt hierin vertrouwen op de kennis en ervaring van Veurink & Partners. Wij verzorgen uw jaarrekening en beoordelen en controleren deze. Uiteraard voldoen wij hierin aan alle eisen die de wetgever ons stelt.

Dit samen met het beeld dat wij hebben van uw onderneming en de mensen die er werken, maakt dat wij u optimaal kunnen adviseren. Een advies op maat, persoonlijk en toegespitst op u en uw bedrijf.

Opstellen prognoses

Naarmate uw onderneming zich ontwikkelt, ontstaan er vragen over beslissingen die gepaard gaan met grote investeringen. Ook hierin kunnen wij van Veurink & Partners u adviseren. Ons advies baseren wij op de door ons opgestelde prognoses. In zo’n prognose stellen wij samen met u een meerjarenplan op, gebaseerd op uw bedrijfssituatie en uw plannen. Vervolgens gaan we kijken en doorberekenen welke gevolgen bepaalde beslissingen voor de toekomst van uw onderneming hebben. Hierbij kijken wij uiteraard ook goed naar de eventuele kansen en subsidiemogelijkheden die de overheid ons biedt. U krijgt van ons een advies op maat, persoonlijk en passend bij uw onderneming. Samen met uw adviseur van Veurink & Partners bepaalt u wat de beste strategie voor uw onderneming is.

Inrichten administratie

Om uw bedrijfsrendement zo optimaal mogelijk te houden, is het van belang dat de manier waarop u uw administratie voert past bij u en bij uw bedrijfssituatie. Wij van Veurink & Partners adviseren u hier graag bij. Het is zeker lonend om met uw adviseur de organisatie van uw administratie eens goed door te lichten. Op die manier maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring op dit gebied en kan inzichtelijk gemaakt worden of er nog onderdelen geoptimaliseerd kunnen worden. Immers, hoe effectiever uw administratieve organisatie, hoe groter uw bedrijfsrendement.

Uw belang is ons belang

Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Bel 0523 – 273750 of neem contact op.

veurinkxpartners-kort-wit
kort-meerondernemen-wit